Alla dessa elsparkcykel-gangsters….


Ja, att det idag finns förbaskat många idioter, jävligt gott om rabiata dårar och fullt av gravt otrevliga människor i vårt hårt härjade land, nej det är väl inget nytt alltså. Men man slås ju direkt av deras upprepande av vissa blatte-mantran. Ja, nästan som om de vore i någon slags narkotiskt framkallad trance!

Eller som om de växt upp i någon hårt sluten sekt och nu känner sig fria och då även lite wild & crazy, ja och allt det i kombination med – Tourettes syndrom. Han skulle ju haft sig fjorton stenhårda örfilar, och sedan tre långa timmar ståendes i skamvrån och så klart med dumstruten högt uppe på skallen. Dessa svårt retarderade individer, nej – de blir aldrig någonting, och de kan absolut ingenting och framför allt – de vill ingenting med sina meningslösa pseudoliv.

Och det är egentligen bara att se som – mycket sorgesamt faktiskt. Han skulle inte ens få kratta min nerlövade gräsmatta, nej inte en chans! Och det är ju faktiskt jävligt synd att Beckomberga och Långbro bommade igen sin verksamhet för antalet rabiata galningar – ja det bara stiger och stiger.

Och jag undrar bara lite smått när vi nått upp till den absoluta toppen? Troligtvis aldrig, inte som detta land misskötts i mer än femtio långa år, vilket har satt en idiotstämpel på hela nationen Sverige. Och vilket måste bli lättast att städa upp ifall vi gav dessa mongon en flygbiljett och sedan en högljudd utskällning, – ja eller har jag helt fel här?

Nej det har jag inte, för sådant slödder det klarar vi oss bra utan i Sverige. Detr nu dags att börja städa upp nationen och införa lite ordning och reda, och det riktigt ordentligt.


Författare: Hirding Wall

Hirding Wall heter jag. En etniskt svensk man som sköter om och skriver här på bloggen Sverige & Brott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: