En favorit i repris och det är den klart bästa groda som hon kväkte ur sig!Hur kan man bara göra bort sig så här gravt, och det måste ju fått många, ja speciellt judar, att undra vad hon egentligen kunde om WWII och om förintelsen. Mitt tips? Hon kunde ingenting alls och har inte varit i Krakow Poland, och hon var vice statminister i vårt land. Nice – ger gott rykte sådant.

Mitt tips är att Åsa är sparsamt skolad och har inget läshuvud. Jag tar det ju som en förolämpning, ja så klart, men så klart så ser jag även det komiska i hela detta kaos – som alltid omgav Åsa Romson.

Författare: Hirding Wall

Hirding Wall heter jag. En etniskt svensk man som sköter om och skriver här på bloggen Sverige & Brott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: