Antje Jackelén hon har nu äntligen lagt ned staven…Islamvurmaren och muslimkramaren Antje Jackelén har nyligen dragit sig tillbaka, och den ”kristna” filuren kommer vi väl aldrig att glömma. Hon har ju förstört hela Svenska Kyrkan med sitt samarbetande med islam alltså.

Ärkebiskop Antje Jackelén har lagt ned staven vid en gudstjänst i Uppsala domkyrka. Hon fyllde 67 år i somras och går i pension efter åtta år som ärkebiskop. I sin avskedsgudstjänst höll hon sig kring temat att leva tillsammans. – En genialt enkel beskrivning på vad livet går ut på, säger Jackelén.

– Tillsammans är grejen, även om det är långt ifrån enkelt. Temat märktes också genom att olika trossamfund från både Sverige och andra länder deltog i högmässan. Hennes efterträdare, Martin Modéus, tas emot i en gudstjänst andra söndagen i advent i Uppsala domkyrka.

Skönt att bli av med den lutheranska trosförrädaren, läs bara om en del av vansinnet att inte inse vem fienden är!

Är Svenska kyrkan för vänster? Israelfientlig? Islamvänlig? För tyst när kristna runt om i världen förföljs? Svaret på dessa frågor är nej, enligt ärkebiskop Antje Jackelén.

– Vi kommer att kritisera extremism men vi kommer inte att vara en front mot islam, säger hon i en stor intervju med HD och Sydsvenskan.

En front? Hon är ju djupt i fickorna på islamisterna och har varit det sedan hon tillträdde. Ännu mer galenskap här under!

”En ganska självklar utgångspunkt för mig i mina möten med judar och muslimer är att vi tillber samma Gud – hur skulle det kunna finnas mer än en allsmäktig skapare av universum?

Lika självklart är det att vi inte förstår eller beskriver Gud på samma sätt. Bland dessa olikheter är det frågorna om Jesus Kristus som skapar störst oro. De rör vid vår identitet som kristna och behöver hanteras med omsorg.”

En dåre som inte ser skogen för alla träden, och inte en gång hon har hållt med om något som ex. kopplingen terrorism och islam eller islam vs. hedersproblematiken osv. Apati, avtrubbad och helt paralyserad av sin jesuism.

Bilden ovan visar en olöslig problematik som Svenska Kyrkan så klart känner till, men de vill ju ej trampa Muhammedanerna på tofflorna, för det kan bli dyrt och så kommer islamofobikortet slängt rakt i ansiktet. Avslutar med en vers ur Koranen 8:12 –

Dräp de otrogna – var ni än finner dem.”

Det kan inte bli mycket klarare än så, och allt detta vet hon mycket väl då hon är ju är utbildad teolog och kan lika mycket om islam som om kristendomen och judendomen. Detta pga att man studerar dessa tre monotheistiska religionerna då de i grund och botten är samma religion.

Med samma Gud, skapelsen, profetismen, paradiset, helvetet och Satan och ja, det mesta andra också. Men vad som skiljer är tvetydigheten, de tvära omkastningarna och de många grova våldsuppmaningarna som koranen står för.

Ett komiskt faktum är ju att monotheismens tre religioner ju faktiskt har samma stamfader – Abraham. Ett faktum som jag då anser att teologutbildade muslimer borde läsa, syna, samtala om, debattera och sedan fokusera.

Och sen tänka på det enorma och vidriga judehat och förföljelse som fortfarande finns i världen, och det trots att vi alla kommer från Abrahams stam.

Islamister blir vansinniga då de får höra om detta och börjar då som alltid blanda sanningar med lögner och allt då kryddat med lite grav hatpredikan och en kittel börjar koka och bubbla någonstans i Mellanöstern.

Monotheismen. Kristendomen, islam och judendomen. Alla tillber de samma Gud. De profetistiska religionerna.

Författare: Hirding Wall

Hirding Wall heter jag. En etniskt svensk man som sköter om och skriver här på bloggen Sverige & Brott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: