Hisham Kortobi: Europas mest efterspanade man


Mannen på bilden är alltså svensk och den just nu mest efterspanade mannen i hela Europa. Anledningen är att Hisham Kortobi är en av Sveriges gängledare.

Hisham Kortobi beskrivs som en ledare för ett kriminellt gäng aktivt i västra Sverige och en person som leder ett kriminellt gäng som deltagit i flera skjutningar. Han eftersökt alltså främst för att han misstänks ha sysslat med mycket grova narkotikabrott.

Han har alltså varit efterlyst i Sverige ända sedan juni 2021. Och han misstänks idag hålla sig gömd utanför Sveriges gränser. Han beskrivs också som farlig på sajten: Eumostwanted.

Det är alltså nuför tiden bara negativa nyheter när Sverige förs på tal utomlands och då vi idag har en av Europas länders allra högsta mordfrekvens, ja så är det ju inte så förbannat märkligt.

Förr var det mest sådant som IKEA, Nobelpriset, Björn Borg, bilmärkena SAAB & Volvo, Astrid Lindgren och så klart också den omtalade svenska generositet som kom på tal. Av det som ju kom på tal då folk diskuterade Sverige utomlands.

Idag är det helt förändrat, och utlänningar de drar sig också för att resa hit och det i rädsla för att råka ut för ett våldsbrott. En del judar de undviker staden Malmö som ju utomlands idag har fåt en stämpel på sig om att vara en plats för sådant som judehat, judeförföljelse och antisemitism.

Bland annat så vägrade den danske skådespelaren Kim Bodnia att uppehålla sig i Malmö under inspelningen av tv-serien Bron. Många judar de vittnar om hoten, våldet, trakasserierna och om antisemitismen i Malmö. En prekär pinsamhet och en stor skam för hela vårt land Sverige.

Idag är så klart allt som de hör i utlandet mestadels om våldet, om mördandet, im gängen,om alla avrättningarna och om alla de vapen som måste vara i omlopp i vårt land. Kanske undrar de också lite över just hur i hela fridens namn det kunde bli så här, och alltså gå så pass galet som det ju de facto har gjort!?

Vi har en ny regering I vardande och förhoppningsvis ska det leda till att man tacklar denna problematik på ett bättre och mer effektivt och radikalt sätt – det måste alltså till någonting nu, ja för så här kan det bara ej få fortgå! Sverige kan ju inte tillåtas att vara ett helt laglöst land där gängen styr helt, och där folket är rädda och otrygga – och där människor även skjuts och mördas i mängder.

EUmostwanted


Författare: Hirding Wall

Hirding Wall heter jag. En etniskt svensk man som sköter om och skriver här på bloggen Sverige & Brott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: