Är det mördade Somayyeh man funnit?


Den nyblivna mamman Somayyeh har varit borta sedan den 12 februari. Hennes make har medgett att han dödade henne och sedan dumpade hennes kropp i vattnet. Nu, efter över sju månaders sökande, kan Somayyehs kropp till slut ha hittats. – Men vi kan i nuläget inte säga säkert att det är hon, säger kammaråklagare Josefina Yalo.

En kropp hittades på tisdagskvällen av polisens dykare vid Kvarnholmen i Stockholm i samband med sökningarna av försvunna Somayyeh. Att polisen sökte just där var, enligt Aftonbladets uppgifter, efter att den häktade 44-årige maken själv ska ha berättat att det var där han dumpade hustrun efter att han dödat henne.

Aftonbladet


Författare: Hirding Wall

Hirding Wall heter jag. En etniskt svensk man som sköter om och skriver här på bloggen Sverige & Brott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: