Svensk press den är bra, eller….hur?


Vilken härlig blaska Aftonbladet är! Och den hyser ju en sådan enorm begåvning bland sina journalister, eller hur? De vågar sig på att ta ut svängarna lite ibland, och det är ju en god egenskap, eller hur?

Ja, jag måste ju fråga då jag i början var lite osäker faktiskt. Men nu tror jag att jag tycker om Aftonbladet, eller gör jag det? Ambivalensen den är ju total nu, det är nog bättre kanske att jag går och vilar lite. Eller hur? – Hallå? – Hallå?


Författare: Hirding Wall

Hirding Wall heter jag. En etniskt svensk man som sköter om och skriver här på bloggen Sverige & Brott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: