Hur går det med valet, med Ukraina, med bensinpriset eller kärnkraften? Inte många ifrån MP här att svara- denna sena timme!


Det är nu ex-söndagnatt och en kommande och en mycket arla måndag morgon. Och jag undrar i panik och rent manisk nyfikenhet när MP högljutt ska börja beskylla priset på färdmedel i Sverige, de stoppade svenska kärnsreaktorerna, de politiskt sett låga opinionssiffrorna, det vidriga anfallskriget i Ukraina, Sveriges NATO-medlemsskap och allting rörande migration och asylhantering på ingen mindre än – Vladimir Putin?

Ja, och så klart på hans imperialism-drömmande nation Moder Ryssland? Imorgon, ja eller månne på onsdag? Ja och ifall de i opinionen då ses ligga runt sura, bleka, klena, usla och självåsamkade och gravt otrygga: 1.4 – .1.6%, alltså börjar skriken och ropen att höras då, och börjar anklagelserna om nyss nämnda ting att hagla då?

Och det rakt emot just den krigspsykotiske despot som ju är lättast i hela världen just nu att beskylla för – precis allting!? Bolund, ja han hördes ju redan för cirka sex månader sedan utse Vladimir Putin som ensamt ansvarig till de skyhöga bensin och dieselpriserna i Sverige, ja fast kriget då endast rasat i knappt en vecka! Jag ger MP max ett dygn. – Also Sprach Zarathustra, ja eller Got Im Toten, typ!

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: