Lisa Holms mördare mördad i fängelset i Litauen


Nerijus Bilevicius, som dömts till livstid för mordet på 17-åriga Lisa Holm, är död. Enligt tidningen Lrytas har han mördats i ett litauiskt fängelse.

Ja, jag kan inte låta bli att nämna fenomenet Karma här. För hon kommer en vacker dag, ja och ser då till så att balansen upprätthålls. Går ej att gömma sig från henne! Därmed sagt att han fick vad han förtjänade och hos mig råder noll sorg.

17-åriga Lisa Holm försvann på Kinnekulle i början av juni 2015 , efter att ha avslutat sitt arbetspass på ett kafé. Hon hittades död några dagar senare på en gård i närheten. Samma natt blir tre personer anhålla. En av dem var Nerijus Bilevicius som dömdes till livstids fängelse 2016 för mordet.

Enligt tidningen Lrytas, ska Nerijus ha blivit mördad i litauiskt fängelse.  Enligt uppgifter till lituaiska tidningen , ska det ha utbrutit någon typ av bråk eller konflikt mellan Nerijus Bilevicius och en annan intagen på anstalten i Marijampole, vilket slutat i att Nerijus, ska ha blivit knivskuren.

Enligt tidningen ska Nerijus Bilevicius ha avlidit på vägen till sjukhus. Händelsen ska ha skett under en promenad på rastgården. En förundersökning om mord har inletts vid Kriminalunderrättelseavdelningen på fängelset.

SVT
 

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: