SD, ett fuck you! och Jimmie Åkesson på Göta Kanal!


Otrevliga idioter, ja det finns det bevisligen överallt och i alla sorters miljöer. Det föranlåg säkerligen en redigt grav konsumtion av lådvin för detta orala påhopp, för annars så hade nog inte kvinnan haft modet nog att skrika ut detta fuck you! till Jimmie Åkesson. Nej, knappast troligt.


Twitter

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: