Ett storbråk pågår inom Vänsterpartiet i Halmstad..


Gökhan Daramar han anklagas nu av Lena Ludvigsson (infälld bild) för att ha ett kriminellt förflutet

Anklagelserna de haglar om kvinnomisshandel och om våldtäkter, ja så det är alltså verkligen en redigt infekterad strid som pågår inom Vänstern i Halmstad. Ett par slag under bältet och rena skitsnacks-kampanjer och varvat med halvsanningar och halvlögner – ja, det är inte det minsta vackert!

Ett storbråk pågår inom Vänsterpartiet i Halmstad. V-politikern Gökhan Doramar uppmanas att lämna partiet då partidistriktet anklagar honom för att ha ett kriminellt förflutet. Enligt Gökhan Doramar är det en påstådd anonym anklagelse om våldtäkt och kvinnomisshandel som ligger till grund för att han uppmanas lämna sitt uppdrag, skriver han i ett Facebook-inlägg.

Det har blossat upp en maktstrid i Vänsterpartiet i Halmstad. En ledamot på partiets kommunfullmäktigelista, Gökhan Doramar, anklagas för att ha ett före detta ”kriminellt leverne” och uppmanas därför att lämna partiet. – Det rör ett kriminellt leverne och förflutet, och tyder på värderingar som inte stämmer överens med Vänsterpartiets, säger Lena Ludvigsson som är ordförande i Vänsterpartiets Hallandsdistrikt till Hallandsposten.

Hallandspolitikern Gökhan Doramar avfärdar anklagelserna och menar att påståendena är falska. I ett långt Facebook-inlägg förklarar han att Lena Ludvigsson försökt driva en utredning om honom utifrån en påstådd anonym anklagelse om att Doramar skulle ha varit dömd för våldtäkt och kvinnomisshandel. Anledningen till anklagelserna tror han beror på avundsjuka över att han lyckats väldigt bra med att förbättra väljarstödet.

Gökhan Doramar förekommer inte i något belastningsregister och har ingen dom vid Halmstads tingsrätt efter vad Bulletin har kunnat kontrollera. – Jag har stöd av partimedlemmarna och allmänheten i Halmstad, och när det blir val kommer jag antagligen att komma in i kommunfullmäktige. Jag är inte orolig, säger han.

Bulletin

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: