En ebolaepidemi i Afrika blir på några dagar spridd över hela världen. Vad i helvete gör man då?


Ingenting. Det är liksom över då. Nu är det på det viset att jag inte litar för fem öre på dessa propagandister som basunerar ut all slags info om denna sjukdom, Apkoppor, som ju funnits ibland apor en längre tid och det nere i Afrika.


Vad är det som gör att det helt plötsligt börjar att smitta människor? Coronaviruset, fågelinfluensan och svininfluensan. Varför blossar dessa sjukdomar plötsligt bara upp?


Vad i hela helvetet gör vi ifall en så pass allvarlig sjukdom som Ebola börjar att få spridning runt om i världen? Att den liksom börjar smitta via flygningar mellan olika storstäder.


Armageddon eller Ragnarök! Jordens undergång skulle bli ett fruktansvärt smärtsamt faktum. För mot Ebolan så finns det ingenting att göra, det finns liksom ingen bot och alla smittade – ja de dör!


Det är alltså en så kallad massmördare och som hade förintat hela mänskligheten på antagligen bara några få veckor. Det anser ju jag vara fan så mycket viktigare att forska om än att skrämma upp homosexuella med dessa pseudo-apkoppor.


För apkoppor är ju verkligen ingen massmördare, utan jävligt långt där ifrån. Men i det innersta av Afrika och då med länder som Kongo, ja så blossar det ständigt upp nu smitta med ebola, med jämna mellanrum. Små utbrott och med en koncentration till ett litet område bara.


Vad triggar viruset då? Vad får egentligen smittan att sätta igång, och är det verkligen just barq detta att vissa stammar och individer jagar en sorts fladdermöss, och sedan äter upp dem? Är det verkligen vad som väckt upp denna blödarfeber i Kongoområdet och som kommer med 100% dödlig utgång vid smitta?


Det hjälper vid en global pandemi av ebola att gömma sig i något av världens många hörn, för den kommer att hitta varenda människa på hela jordklotet, och den yttersta av dagar är då kommen. Och vi som art, vi går under och vi försvinner ifrån jordens yta.


Wikipedia

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: