Pensionär hotade att skära halsen av sina nya grannar…


Våldet här i Sverige har fått sådana proportioner att det saknas motstycke i svensk historia. Våldet är överallt rent geografiskt sett och som vi tyvärr också sett den senaste veckan – i mycket låga åldersgrupper.

Barn som mördar och som våldtar barn. Hallå? Detta måste väl ändå sända ringar på vattnet till regeringen om att någonting är – väldigt fel i Sverige? Men det är ovanligt tyst från Socialdemokraterna, ja som jag få anser har en stor del i detta haveri.

Och pensoonärsgruppenr ockdå inräknad. De bränner sina sambos med bensin, de skjuter grannar i huvudet på fyllan och som detta exempel då visar – Sverige är likt Titanic på väg in i det riktigt stora isberget!


Småbarnsföräldrarna monterade ihop Ikea-möbler i sin nya lägenhet. En granne som stördes tog en kniv, knackade på – och försökte hugga mannen som öppnade. Sen hotade han att skära halsen av hela familjen. Nu ställs 72-åringen inför rätta.


In med alla dessa aggressions-problematiker på rättspsykiatriska kliniker, det är ju liksom det klinikerna är till för – de rabiata dårarna och dit hör denne kniv-pensionär. Psykiatri-reformen 1995? Alltså vars enorma haveri ekar ännu månne?


Sydsvenskan


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: