Antalet corona-patienter inom intensivvården


Den enorma ökningen av covidfallen som vi ju hört om de senaste veckorna, var är den – för jag ser den inte riktigt. Eller är jag månne helt blind? För om man jämför med de tre förra enorma, ja och rent sataniska vågorna, som ju var rent fruktansvärda i antalet sjuka, intensivvårdade och även avlidna – ja så ser ju jag inte den enorma ökning som man stått och propagerat för i media. Och detta ska ju ändå föreställa sanningsenlig info sanktionerad av staten. Så, hallå?

Mycket märkligt med media ibland – de får liksom kollektiv hybris. Ja, och sen kommer vi direkt in på apkoppor. Och sedan går det snabbt igen, och direkt över till striderna i Ukraina. Ja, eller kanske direkt till helvetes-värmen i Storbritannien. De tröttnar ju väldigt snabbt liksom, och jag undrar också över hur mycket de egentligen tjänar? Ja, för rent kompetensmässigt så är de ju rent jävla värdelösa!? Eller har jag helt fel?


SVT


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: