Daniel Tomaszewski hotade SD-kvinnor och deras barn


Socialfallet och kriminelle – Daniel Tomaszewski


Samnytt kan berätta att Daniel tillbringar sitt liv med att leva på socialbidrag och begå brott. Han förekommer sedan tidigare i belastningsregistret för bland annat misshandel, våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman, olaga hot, skadegörelse, grovt rattfylleri, förolämpning, försök till stöld, penninghäleri och narkotikabrott.


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: