Om gruppvåldtäkterna82 av 112 gärningsmän är alltså födda utanför Europa, och om inte det är en grav överrepresentation, ja då vet jag faktiskt inte vad det är.

Det är inte klokt alltså, men det är också föga överraskande då det bara bevisar att det är en brottslighet som man kan länka till invandrare.

Det går helt enkelt inte att sopa under mattan för fakta är, och har alltid varit, fakta. Och fakta är vad man måste utgå ifrån, ja för annars är man ju helt ute och reser.Det äär många nya företeelser som vi har i dagens Sverige som vi skulle vara skinande ifrån ifall vi inte haft den enorma invandring som vi har och har haft, så är det och det är ingen ide att någon börja skrika och gapa för detta är också – fakta.

Balkongflickor, hedersmord och gruppvåldtäkter. Det är tre exempel på importerad brottslighet. Gängkriminaliteten, ja den hade vi inte heller haft utan en invandring. Inte på det utstuderade sätt som den ser ut idag.

Och en brottslighet med iskalla avrättningar och där pistolbeväpnade tolvåringar på elsparkcyklar åker i par och mördar någon annan ung man ifrån ett annat konkurrerande gäng, ja och alltså bara för att klättra i gänget.

Vidrigt, ja det är precis vad det är. Ett människoliv är idag mindre värt än ett paket smuggel-ciggaretter i förorten och den utvecklingen har vi också massinvandringen att tacka. Så är det och skriver man inte under på det, ja då är man helt ute och reser – igen.


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: