Knivmördaren i Visby – Thoedor Engström, 32


32-årige Theodor Engström från Ljungbyholm

Den som mördade den 64-åriga kvinnan i Visby var alltså den 32-årige Theodor Engström ifrån Ljungbyholm, enligt Samnytt. Theodor han har en lång historia av psykiatriska problem och är känd narkotika-missbrukare. Kvinnan hon var samordnare inom psykiatrin i södra Sverige, ja så att motivet det har vi med säkerhet där.

Så att det var en slump? Nej, knappast troligt – utan det var just den kvinnan han var ute efter. Han har postat märkliga inlägg, ja om kända massmördare, på nätet och det hela ser ut som ett verk av ännu en galning vilket än en gång visar på vikten av att rusta upp psykiatrin i Sverige.

Ett korthus som allt sedan psykiatrireformen 1995 rasat, och det rakt över psykiatrikerna och alla de som var med och fick igenom det enorma fiaskot. Psykiatin den prioriteras aldrig och det trots sådant som exempelvis mordet på Anna Lind.

Ja, och alla andra rent vansinniga våldsdåd som nu även då innefattar detta dådet i Visby.


Samnytt

Wikipedia

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: