Rättegång om mordet på Malin Lindström..Den misstänkte gärningsmannens helt vansinniga förklaring till DNA-träffen, ja det är att han och hans kompisar brukade gå till den platsen för att där onanera. En av de mest idiotiska sätt att försöka gå fri och han är så körd det bara går att bli.


Inför rättegången har mannen genomgått en läkarundersökning för att bedöma hans psykiska hälsa, en så kallad paragraf 7-undersökning. I samtalet med läkaren uppger mannen att han inte – som tidigare sagts – drabbats av minnesförlust utan att han blivit hotad av några kriminella vänner som krävt att han inte ska nämna deras namn.

Han har en klar bild av att han den aktuella dagen promenerade till E4 i Husum och där hämtades upp av de tre kamraterna. Hans förklaring till spermafläcken som hittats på Malins byxor är att han och hans kamrater vid upprepade tillfällen onanerat i skogen i området.

Mannen berättar att han efter den första häktningen 1997 blev svårt misshandlad av de tre kamraterna och att de har hållit kontakt med honom efteråt, även om det blivit mindre de senaste åren. Han vill fortfarande inte namnge kamraterna eftersom han skulle ta stora risker om han gjorde det, enligt samtalet med läkaren.

Enligt läkaren som gjort undersökningen lider den misstänkte mördaren inte av någon allvarlig psykisk störning vilket gör att det inte finns någon grund för rättspsykiatrisk vård.


Riksanstalt, och det dömd till livstids fängelse är vad detta resulterar i, den saken är ju klar. Bra, för det är ett avskum.

SVT

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: