Bara en sådan där liten bild…!Ja. Jag ser mönstret, ja och jag är verkligen inte ensam om det. Men om vi alla bara kunde enas föe att bekämpa denna sortens exotiska inslag, ja så skulle det ju bli ett mycket bättre, tryggare och trevligare land att leva i – Alltså vårt land Sverige!

Twitter


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: