Kvinna hittad nedhuggen i Icabutik i Oskarshamn…

Vansinnesvåld var alltså ordet, och sådant bjuds det på lite varstans i landet och denna gången så neger vi oss till småländska Oskarshamn:

Vid 13.44 på onsdagen fick polisen larm om att en kvinna skadats allvarligt i en Ica-butik i Oskarshamn. Kvinna ska ha fått både stick- och skärskador. Hon fördes till sjukhus med ambulans och skadeläget är oklart.

– Det är för mig oklart hur mycket vi har kunnat prata med målsägande. Det måste vi göra mer, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisen i region Syd. Omkring en kvart senare, vid 14-tiden, greps en ytterligare kvinna på en adress i kommunen.

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, anhölls senare för mordförsök alternativt dråpförsök. Polisen vill inte gå in på vilket typ av föremål som användes för att hugga kvinnan. – Vi går inte in på detaljer om brottsverktygen. Men där är en del som är taget i beslag, säger Patric Fors. Har de här kvinnorna någon relation till varandra?

– Inte vad jag känner till. Polisen har vidtagit en rad utredningsåtgärder. Bland annat har man pratat med vittnen och fotat inne i butiken, som hålls stängd efter händelsen. Någon teknisk undersökning kommer inte att göras.

– Det gjordes den bedömningen eftersom det varit så många personer där inne, som lämnat spår efter sig.

Inte klokt alltså, och var ska allt detta sluta?

Expressen


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: