Grova brottslingar får låga straff. Det är ju en av anledningarna till att Sverige sjunker?


Att döma ut sex års fängelse för mycket grova och extremt vidriga brott visar väl ändå med råge att det mesta gällande brott och straff i detta land är helt uppåt väggarna fel? Att begå ett brott mot just barn, ja det tycker jag måste innebära hårdare straff enbart det, och det just därför att barn är helt försvarslösa.

Men tydligen så tycker inte staten det och det är enligt mig helt åt helvete fel. Och vad får man då i samhället då låga straff döms ut för mycket grova brott?

Ja det blir ju knappast förre grova brott utan helt tvärtom. Och logiken i detta, ja den finns ju inte ens. Detta äckliga svin han skulle ju minst ha mer än tio års fängelse, då flera av brotten har begåtts med inslag av utstuderad sadism och tortyr, och då med barn inblandade.

Detta gör mig alltså helt vansinnig då det ger signaler ut i samhället att även om en brottsling begår så pass grova brott som i detta fallet, ja så ser man på det som just grovt, men dömer ändå absurt nog ändå ut lägsta straffet?

Och i Sverige används ju nästan aldrig maxstraffet, och anledningen till detta, ja det kan man verkligen undra över. Ska verkligen grova brott alltid leda till en dom som bygger på att man ändå dömer ut straff ur den lägsta skalan? Nej, så klart inte – men varför i helvete gör man detta ändå?

Om exempelvis straffet för en grov våldtäkt är minst två års fängelse, men alltså hur i helvete kan man då döma någon till ett års fängelse? Jo, för att de svenska domstolarna knappt kan Sveriges lagar och paragrafer.

För så måste ju detta beteende tolkas, och måste ju ses som just detta absurde att de dömer ut helt felaktiga och alldeles för låga straff! Sen att en person som begått tolv våldtäkter, och sedan döms skyldig för alla tolv våldtäkterna men då domstolen sedan använder sig av det absurda att enbart ge den skyldige till brotten straff för bara sex av åtalspunkterna, ja just den så kallade mängdrabatten, ja det är ju så galet det bara kan bli!

Hela rättsapparaten och hela domstolsväsendet i Sverige har urholkat sig själv och det med dessa helt absurda synsätt på brott, och på att döma ut straff. Och det kommer att ge mycket mer brottslighet, ja verkligen! Och mycket långt ifrån färre, för det är ju ren logik i detta helt jävla absurda tänkandet.

Så om inte detta skärps till så kan man ju faktiskt säga att dessa instanser och myndigheter är en del av allt som ligger bakom den ökning av brottslighet, ja som tyvärr är ett vidrigt faktum i dagens Sverige.

Och det är så sinnessjukt så att man med lätthet faktiskt förstår hur och varför Sverige sakta men säkert sjunker. Och det ner i en pöl av gegga, som innehåller det mesta av sådant viktigt som just – standard och kvalité.


Expressen


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: