Frida,25, sköts ihjäl med 10 skott på en strand i Luleå. Efter bråk om fälgar. Straffet? 14-års fängelse…


”Frida sköts med tio skott på nära håll en julikväll på badplatsen Notviken i Luleå. Orsaken till det brutala mordet enligt åklagaren – ett bråk om fälgar till en bil. Nu döms Bahnan Yusuf, 20, till 14 års fängelse för mordet och tingsrätten skriver: ”Eftersom det varit fråga om flera skott, riktade mot bröstet och huvudet samt att något skott varit på nära avstånd anser tingsrätten att det är visat att Bahnan Yusufs avsikt var att döda.””


Att vårt land mer eller mindre verkar ha gått helt åt helvete och havererat fullständigt, nej det behöver man verkligen inte tveka det minsta då man läser om detta meningslösa mord. Ytterligare en svensk som faller offer för ett vansinnigt mord och där gärningsmannen är en person som kommit hit till Sverige för att få hjälp, få skydd eller att få chansen att få ett nytt liv igen.

Och detta var alltså tacken? Dessa labila människor ska inte vara här i Sverige och mörda personer ur vår befolkning, utan sådan förbannad smuts det får de ta mig fan syssla med hemma i sina hemländer. Och håller man inte med om det, ja då kan man faktiskt bara ta och dra åt helvete!


”Den 30 juli förra sommaren kom larmet om skottlossning på badplatsen Notviken i Luleå. På platsen hittade polisen Frida, 25, ihjälskjuten i vad som enligt polis och åklagare liknar en ren avrättning. I dag meddelades domen mot de fyra män som åtalats för inblandning i händelsen. Bahnan Yusuf, 20, som har kopplingar till den gängkriminella miljön i Rinkeby, döms nu till 14 års fängelse för mordet. Enligt kammaråklagare Jonas Fjällström är straffvärdet på brottet livstids fängelse men när mordet skedde kunde en person som var under 21 när gärningen begicks inte dömas till mer än 14 års fängelse. Domen slår fast att Bahnan Yusuf och Frida hade kontakt tidigare under morddagen och att Bahnan var arg på Frida och åkte till badplatsen för att reda ut konflikten om bilen.”


Skjuter man ihjäl en 25-årig kvinna med tio skott och det av en anledning så dum att man mår illa, och dessutom bara får 14-års fängelse, ja då är det även något gravt imbecillt med svenska staten också, för om man inte får livstids fängelse för detta brott, ja då kan de skrota lagens strängaste straff. För då har den avlidit på grund av sin egna absurda idioti.

Släpp nu inte in fler människor ifrån dessa Mena-regioner, som jämt är ett sorgligt faktum gällande gärningsmäns etnicitet och då dessa vansinnesmord har begåtts. Hur många fler ska behövas mördas innan man från regeringen reagerar? Ja då det skett sådana här vansinniga mord bra mycket länge nu, så faktiskt – troligtvis aldrig!


Expressen


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: