Vi är vårt eget samhälles produkter…och varför i helvete tränade Fabian karate…?


Jag tror ju lite annorlunda, ja lite funderar de ju rätt alltså, men även om det är en blond och en etnisk svensk som sysslar med detta vansinniga och helt meningslösa våld, ja så ingår ändå dessa faktorer: psykisk ohälsa, ensamhet, otrygghet, säkerligen en historia med mobbning och det viktigaste av allt – de är ju en produkt av detta samhälle vi lever in alltså – Sverige. Hur ser då detta svenska samhälle ut idag, ja och hur har det sett ut ända sedan 1980?

Alltså på den tiden då detta fenomen icke existerande i vårt land, ja inte heller existerade några balkongflickor, eller gruppvåldtäkter, eller folk som slängde ut barn genom fönstret från 7:e våningen, eller 1800 uppeldade fordon varje år eller invandrare som stal lastbilar och lite senare kör rakt in i folkmassor – nej!!

För dessa fenomen, nej de existerade överhuvudtaget icke alls! Och den som förnekar detta är antingen totalidiot, grav mytoman eller socialdemokrat. Ja, eller samtliga av dessa tre alternativ. Vi har också en helt okontrollerat släppt in massvis med människor och inte gjort några bakgrunds-kontroller eller liknande, nej det har alltså inte gjorts, och vilket ju då betyder att det kommit både många människor som faktiskt inte har här att göra alls, och viktigaste av allt – det har ju också kommit väldigt många människor som tyvärr då är fulla med ondska.

Människor som hyser, ja via sin religion och liknande galenskap, en glödande fientlighet mot både vårt land och mot det svenska folket, och de har ju detta ondskefulla sinne som vilket då i sin tur innebär – dessa människor de backar alltså inte en enda centimeter då de väl bestämt sig, och det alltså kommer till det där, ja just det! Till att begå hemskheter och speciellt då synnerligen grova våldsbrott. Och till och med att begå vansinnesvåld via – terrorism! Varför i hela helvetet görs det då ingenting åt själva grundproblemen i detta land? Utan det liksom mest ses över, ja alltså alla de olika problemen i vårt samhälle som ju snart då också kommer att leda till hemskheter, och till situationer som för oss i Sveriges befolkning kan betyda – döden!

Och samtidigt i Rosenbad sitter regeringen och en gång till, närmast märkligt ointresserade, och ser på den vansinniga brottsligheten i Sverige, ja så går en utifrån kommen person omkring, som i någon slags trance, och är alltså en fullständigt sinnessjuk galning och går planlöst och driver omkring i småländska – Vetlanda. Och denne man han brinner av rent hat, han känner en fruktansvärd desperation och i allt dettas även en fullständigt livsfarlig – hopplöshet.

Snart ska denne man komma fram till att livstids fängelse i Sverige, ja det är ju bra mycket bättre än ett liv i hans hemland – Afghanistan. Här har det alltså nu havererat fullständigt och det är nu bara reptilhjärna som gäller, och det blandat med psykotiska inslag med religiösa övertoner. Den dagen ska lite senare sju helt slumpvalda och helt oskyldiga människor, ja samtliga svenskar, bli offer för detta vansinne och det idiotiska och mycket farliga som jag nu försöker förklara här. Ibland undrar man hur många sådana här liknande vansinnesdåd det behövs innan de inser där uppe på Rosenbad att – alla i vårt land har ju inte något SÄPO-beskydd eller ens råd med att ha livvakter omkring sog?

Tyvärr så är ju detta vansinnesvåld alltid riktat mot oss svenskar. Alltså i vårt eget land och man ser heller inte till så att alla dessa människor som flödar in över gränsen, ja att dessa människor placeras ut mer smart, och då får lite bättre förutsättningar att kunna fungera bra i vårt land och kanske till och med kunna bli assimilerade in i det svenska samhället. Men istället då för att placera ut dessa människor på bra, eller i alla fall på lite bättre platser så verkar det som att man tänker så här – Vi koncentrerar nu somalierna i Katrineholm, Borlänge, Växjö, Vaggeryd osv. Medans afghanerna, ja de ska bo i Stockholm, i Södertälje i Borås och i Mariestad. Ja ni förstår nog vad jag menar. Detta är alltså ingenting annat är ren jävla galenskap, och de som faktiskt hade en längtan att komma in ordentligt i vårt samhälle, nej de är ju helt chanslösa. Och det i princip direkt då de kliver i land!

Alltså har politikerna som styrt och styr vårt land nu skapat våra sk. nogo-zones, och alltså då verkligen inte alls att alla de som bor där nu, och indirekt så är de även skyldiga till allt detta med att våra förorter stulits mitt framför ögonen på oss och nu måste benämnas som – Gangland Sweden.

Denna miljö och atmosfär, ja som nu råder och som har rått länge de skapar en dov, vag, och ibland knappt kännbar men dock ändå – otrygghet. Och det är fullständigt livsfarligt, ja för det förändrar människan det fullständigt och verkligen då inte till det trevligare. Nej. Verkligen inte alls.

Se bara på Nazi Tyskland, och tänk sedan – hur var det ens möjligt? Jo, för det var ju likadant med den tidsepoken, för det tyska folket ja de var ju en produkt av den tidens miljö och atmosfär alltså som ju rådde just då och hade så rått länge i samhället i Tyskland, och även där ett fanns detta begrepp – otryggheten.

Arbetslöshet, lågkonjunktur, hopplöshet, fattigdom och sakta och bit för bit så förvandlades allt detta till ilska och till avundsjuka alltså på alla de som hade det bättre, de som hade pengar, och de jävlarna som ju hade ja allt – och ja! Detta är ju klassiskt, och sedan i en snabb och en enorm och mycket komplicerad kedja av händelser ja så förvandlades allt till totalt vansinne.

Och, viktigast av allt – ett samhälle där människorna, ja som förut varit helt vanliga människor, plötsligt förvandlades till fruktansvärda monster som begick sådana hemskheter att man knappt tror det är sant och sådant som om man nu bara hade jämfört med hur de människorna var bara 5-6 år tillbaka i tiden, ja herregud – de tyskarna de skulle ju inte ens tro sina egna ögon.

Otryggheten måste det göras någonting åt, för allt detta ständiga gapande på fler poliser, alltså – vad ska vi med de till? För är det inte färre kriminella och färre brottsngar vi ska ha i vårt samhälle? Eller att eftersträva, för detta med fler poliser det är ju för fan exakt det samma som att medge att samhället gett upp helt, och därmed också abdikerar inför problemen och accepterar den höga brottsligheten som vi har idag i Sverige. Rena galenskapen det också.

Så säg då – är det verkligen lösningen, ja på ett av de allvarligaste problemen som Sverige stått inför på mycket lång tid?

Nyckeln den är ju att vi alla är – produkter av det samhälle som vi lever i och som färgas av rådande miljö och atmosfär.! När fan ska politikerna kanske försöka att begripa detta? Troligtvis aldrig, nej för de har liksom helt annat för sig. Tyvärr.


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: