Sverige är illa ute! När sjunker hon?


Malmö i tung sorg efter morden på Latinskolan

Ja var Sverige är på väg det ser snart till och med den blinde. Vet inte etniciteten på personen som mördade här, men det spelar egentligen ingen större roll för allting, ja allt vatten rinner i samma flod så att säga. Det har bäddats en stor säng som svenska folket sedan ska sova i, och i den sängen har man också bäddat ner fienden, och det bli så här då.

Det fanns en tidsperiod som var viktig och som vissa skulle ha studerat men den tidsperioden den såg ingen ens komma, och här är vi nu. Gangstervåld ser vi idag precis överallt, förorten den har blivit stulen och tyckt ifrån oss och idag är förorten helt nerkört i lukrativa knarkaffärer som sköts av personer som inte ens har eller skulle haft rösträtt och de får inte ens köpa starköl på systembolaget.

Vad det handlar om för miljö för de som bor i dessa områden idag, ja det är tyvärr ofta den mycket otrygg och faktiskt farlig miljö med extremt, brutalt och dödligt våld. Som idag sköts med handeldvapen eller till och med automatvapen. Så här kan vi inte fortsätta, det går bara inte.

Allt detta är mycket farligt för ett demokratiskt land där tystnad snart blir språket och naturligtvis går det att kopplas till en fullkomligt vansinnig migrationspolitik som bara fortsatt och fortsatt trots att folk blivit halshuggna på IKEA, att vi har fått en terrorattack i Stockholm, att vi har sett folk som slänger ut sina småbarn från sjunde våningen, ja rakt ut från balkongen och ner på den snötäckta asfalten eller att i talandet efterlysta muslimska äldre män, här i vårt land ska sitta och styra hela städer och ha mer absolut makt än vår polis och våra myndigheter.

Det är ju knappt att ett sådant märkligt samhälle ens kalla sig för just – det svenska samhället. Och det är ingen ide att försöka förneka detta, för det är ju bara så. För 40 år sedan så högg inte Sveriges invandrare ner sju personer i Vetlanda bara för att få stanna i landet, även om boendet då blev riksanstalt och det på livstid, det gör man idag!

Men vad är det då som är så annorlunda? Jo så klart, det ju invandrarna som är helt annorlunda, och detta är inte någon idé att försöka förneka. Så frågan, ja så länge man inte ändrar på saker och ting radikalt, det är tyvärr hur många fler helt oskyldiga som ska bli mördade, våldtagna eller ihjälslagna med yxa på en förr så trygg gymnasieskola där ute någonstans i Sverige?


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: