Det där med att utgå från sin egen förutsättning…


Jo, visst är det nog så. Att alla är vi olika och liksom utgår var och en från våra egna förutsättningar, och jag men gränser finns ju faktiskt gällande precis allt.och här har den verkligen passerats med en jävligt stor råge, för personen på bilden är ju tyvärr en totalidiot, då han i sin, ja låt oss kallade hämmade situation, på fullt allvar tror att religion, den vanliga styggelsen, skulle vara någon form av tävling. För det faktum som Abdullaszey ta mig faan inte känner till, ja det är ju det faktum att urjuden Abraham, ja han är ju stamfader åt muslimerna också – oj!? Så odla en hjärna eller läs något.


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: