Så typiskt en egoistisk muslim – Att de aldrig kan bli civiliserade?Denne skäggprydde mannen, ja den inringade personen alltså, det är alltså muslimen eller möjligtvis kanske då med tanke på hans typiska skepparkrans, ja modell rusffig, islamisten – Aykut Demir. Till synes så har dessa öknarnas män inte den minsta gnutta heder, eller någon direkt funktionell medkänsla för andra.

Utan det är jag, vi oss och alla muslimer som är det ständiga mantra dessa dårar ständigt hör i sina annars ganska ihåliga huvuden. Fotbollslaget där Aykut spelar de skulle visa upp en enad front mot kriget i Ukraina, men det ville verkligen inte denna muslimske dåren, och det då det mördas muslimer överallt och hela tiden, och ingen säger ett enda ord om detta – buhuhu!!

Det var märkligt, då jag tycker det är ett evigt tjatande om Gaza, Rammalah, Palestina, Hebron, Västbanken, Afghanistan, Irak, Syrien, Somalia, Etiopien ja alltså Europa har ju faktiskt råkat få in 18 miljoner flyktingar från dessa mohammedanska länder, men detta har väl inte denne icke så läsbegåvade idiot Aykut någon vidare kol på, och jag drar med sådant som Köln, Drottninggatan, Bryssels flygplats och tunnelbana, Beslan, Teatern i Moskva, Bostonbomben, 9/11….!

Ja, ni förstår nog vart jag vill komma – Så jag tycker att med de vidriga sakerna länkade till sin kvasireligion, ja då ska han nog vara lite tacksam att någon överhuvudtaget vill vara i samma lag – som den tölpen och typiske muslimen. Så skäms på dig, din fuling, och det där fula äckliga skägget, ja det ju kopplar ju i alla fall jag bara till enda sak, men behåll du det – för det visar ju bara att semi-analfabeta människor och personer som bundits mot en planka som småttingar, ja de är nog också – smått dumma i huvudet!


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: