Högsta domstolen i USA återinför dödsstraffet för Dzhokar Tsarnaev!

Ett as som nu äntligen kan avrättas!!

Så ska det se ut, varför ska det förbannade bottenskrapet få andas amerikansk luft, och det är ju märkligt att ingen mördat honom i fängelset – ja, mycket märkligt. Öga för öga – tand för tand ska vara nyckeln här och det andra bullshitet som den där schizofrena och långhåriga snubbens sa, ja alltså han som dog år noll – vänd den andra kinden till.Nej knappast.

Nej, det rådet tar man ju inte från en person som strax efter att han yttrat det, spikades upp på ett kors, för att sedan hänga där och sakta dö. Ingen speciellt pålitlig källa direkt, utan visar att defaitism för evigt kommer att vara synonymt med sådant som feghet, självsmekande och en moral som fullständigt ruttnat och stínker!!!


Nyheter24


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: