Är vissa individer mer våldsamma? Har egentligen vårt land förändrats? Hur?En del personer i vårt land är mycket mer lättmanipulerade och mottagliga för impuser som leder till att hitta in till sådant som tung kriminalitet. Och dessa är extremt mycket mer dragna till sådant som mycket farligt, oftast helt spontant och sådant som vansinnesvåld.

Att många av dessa ofta semi-analfabeta individer beger sig in i religiöst osande och präglade mördarkaos eller krig, och det för en ”profet” som ju enbart var en galen massmördare, en simpel boskapstjuv och en ondskefull son och brodersmördare, ja det visar ju lite av deras massiva och tunga våldskapital.

Att spränga bomber i tunnelbanan eller att köra i 140 km/h alltså på en trottoar i någon storstad och i vansinnereligionens namn plöja och meja ner helt oskyldiga julhandlande människor, nej det är ondska bara. Och något som vi verkligen inte behöver här.

Eller att ta 1400 oskyldiga skolbarn i Ryssland som gisslan, och sedan tortera, mörda och grovt förnedra dem via galnaboch onda uppmaningar till dem att dricka urin!! Ja, jag vill ju inte leva i ett land med sådana människor runt omkring mig.

Intruducerandet av följande fenomen i vårt land, och det allt sedan 1980: Balkongflickor, syra-attacker, hederstänkande, hedersmord, barngiftemål, inrekrytering till mördar och terroristsekter, terrorism, islamisering av samhället inifrån och på alla plan, manifestering av en propagandisk normalisering av arabisk och muslimsk religion, byggandet av moskéer och bönetorn, könsstympning, gängkriminalitet med en grav överrepresentation av personer från Mellanöstern och Östafrika, bedrivandet av hatkampanjer mot svenskar och mot Sverige, uppvisandet av en omöjlig icke-assimilering in i vårt land, vansinnesdåd, gruppvåldtäkter, groomimg, etniskt präglade mord, uppvisandet och en utbredning av ett brinnande hat, propaganda-verksamhet för en krigs och vansinnesreligon…

Ja, och summan av dessa galenskaper den är denna – Dessa människor är ett pressumtivt hot mot det svenska folkets trygghet och mot Sveriges säkerhet. Och detta av den enkla anledning – att vi ju inte vet alls vem som är god – eller vem som ikväll ska mörda någon svensk restaurangbesökare i Gislaved, och det med en skarpslipad machete? Vet du?Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: