Ryssland stöter på hårt motstånd, och de har lidit stora förluster…Att jubla över Ukrainas stridsmoral och över deras otroliga tapperhet och ja, det innebär ju faktiskt också glädje över de siffror som finns och som i realiteten nu redovisar ex. 5700 stupade ryska soldater.

Som ju de facto är en ohygglig mängd dödade soldater. Stor sorg med andra ord. Eller? Det är mycket svåra frågor och val som man ställs inför i tider av krig och väpnade konflikter. Inget snack om saken.

Sen bara en lite snabb undran jag har. Sverige får inte sälja vapen till krigförande länder!? Är inte Ukraina ett krigförande land? Jag anser ju det, jag har alltså inget emot det alls i sak, men är mycket frågande till detta att ett land inte ens följer sina egna lagar.Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: