Sovjetunionens Tsar Bomba 58 mt – nu hotar Ryssland indirekt med kärnvapen.


Den kraftigaste detonation människan någonsin skapat och tryckt av – tsar bomba. 58 megaton, ja så överdrivet mycket att det här naturligtvis var rena galenskapen. Här punkterade Sovjetunionen den tävlan i provsprängningar som pågick med USA. De sovjetiska forskarna var rädda för att atmosfären skulle ta eld, men så klart tryckte man på knappen och bomben dalade långsamt ner i sin fallskärm och detonerade uppe i skyarna på en höjd av 4 miles. Vansinne. Nu kommer då Vladimir Putin med ett indirekt hot med kärnvapen om NATO eller någon av dess nationer. Mörkret blev genast svartare över Europa och över hela vårt jordklot.Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: