Svensk sk. brännvinshumor, men hur lustigt är det egentligen?Mord, våldtäkter, sexuella övergrepp mot barn och ungdomar, mordbränder, stölder, grova rån, förnedringsbrott, grova spontana våldsbrott, bedrägerier och snatterier…ja listan över brott där en överrepresentation finns av gärningsmän som är berusade, den kan göras ganska lång, och säg mig – hur roligt är det?

Alkoholen är en sociopatisk massmördare, en rabiat kvinnomisshandlare och en helvetesvätska som förvandlar vanliga familjefädrar till ondskefulla män – som hatar kvinnor.

Alkohol är den sedativa substans som förändrar en människas personlighet mest. Människan blir en labil Dr. Jekyll & Mr. Hyde, och med en abnorm aggressivitet och en helt avdomnad empati, som ju alkoholen har bedövat fullständigt.

Den rankas idag, av FN-organet WHO, som ett av de största hoten mot mänskligheten. Man måste ju komma ihåg att hela kontinenter har erövrats via intruduktionen av alkohol till urbefolkningen. Nordamerika och Grönland ex. Så jag, som haft demonen alkohol i min kropp sedan 16-års ålder, nej jag skrattar inte.

Men är glad i alla fall att jag nu har snart sex nyktra år. Vilket inte många av Nordamerikas Indianer har, då de i princip håller på att supa ihjäl sig. Så att kalla alkoholen en kultur i Sverige, nej!

För det är bara destruktivt och något som barnen bävar för varje jul, så ge fan i det förbannade eldsvattnet. Det fungerar ju bra utan, jag lovar. Sen finns det också alternativ.Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: