Presidenter är olika. Detta är Ukrainas president, på plats vid fronten.I svåra tider så föds hjältar, krig är en svår tid och i krig föds många hjältar. Det kan vara personer med fina titlar eller viktiga och framskjutna poster, ex. presidenter. Men i stället för att sitta i skyddsrummet eller bunkern så kan man i uniform delta i aktiviteter vid fronten, så gör en sann hjälte och en mycket modig person. Man undrar ju lite stilla om det vore lite annorlunda, alltså att detta vore i USA istället, ja hade vi då sett president Joe Biden i uniform, och alltså på plats vid fronten?


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: