Vilket folk är de sanna nationalisterna? Svenskarna eller polackerna?Härom dagen samlades 40000 personer kring Sergels torg i Stockholm angående detta med vaccinationen mot covid-19 och hanteringen av coronapassen. Landet är ju så klart Sverige, alltså ett land som på Sveriges nationaldag inte ens klarar av att samla 50 personer till att marschera med den svenska flaggan på svaj!? Men gällande en virussjukdom så samlas det med lätthet 40000 personer! Ja, det är inte för inte att man faktiskt sitter och blir lite förbannad här och nu! I en nation utan stomme, dess befolkning, finns ingen nationalism. Den som säger något sådant ljuger.Jag hade nöjet att få bo 1.5 år i Polen, ett mycket fint land med en mycket trevlig och hederlig befolkning. Jag deltog under denna tiden i två marscher, bägge om islams inflytande på det polska samhället, och den ena som gick i centrala Warszawa den samlade 65000 personer. Den största som hållits om just islam vs, Polen den hade 165000 medverkande, en helt otrolig siffra alltså, polackerna har alltid vetat om hur man står upp för sitt land. Men en lustig sak är ju denna att, om någon utannonserade en marsch i ex. Krakow mot vaccinationspass och hela det köret, ja då hade det ta mig fan inte ens dykt upp 200 personer, och vad fan säger då detta dig?


Alltså, vilket land och vilken nations befolkning är att då att se som de sanna nationalisterna, Sverige och svenskarna eller Polen och dess polacker? Ja, jag själv ser det ju lite så här – Alltså får man inte ihop 50 man på nationaldagen, och det till att marschera med den svenska flaggan, ja då ska man nog vara jävligt tyst! Tack för mig, dock jävligt sorgligt att se massorna samlas om detta jävla trams, medans man skiter helt i nationen.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

En tanke på “Vilket folk är de sanna nationalisterna? Svenskarna eller polackerna?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: