Bombattentat i Malmö inatt


Malmö levererar igen, inatt ett bombattentat som skapade stor skada.


”Polisen fick in ett stort antal larm om en detonation på Stora Nygatan i centrala Malmö vid 01.06, natten mot onsdag. Butiker, restauranger och bostäder har fått skador på främst fönsterrutor och skylfönster. – Det är en kraftig smäll. Vi har skador på fönsterrutor uppåt 30 meter från platsen för explosionen, säger Peter Martin, vakthavande befäl vid polisen i Malmö. Trots den kraftiga explosionen och mycket falla har ingen person kommit till skada så vitt polisen eller sjukhusen känner till. – En ruta till en butik rasade ihop helt. Det är tur att ingen var på plats när det detonerade för det hade orsakat kraftiga skador, säger Peter Martin. Nationella bomskyddet kom till Stora Nygatan under natten och hjälper teknikerna med att undersöka platsen, som är avspärrad mellan Studentgatan och Altonagatan. Avspärrningarna väntas vara kvar till klockan 06.30. – Vi arbetar öppensinnigt med utredningen. Att det var meningen att det skulle detonera är vi övertygade om, men vad och varför vet vi ingenting om ännu, säger Peter Martin. Polisen har upprättat en anmälan om allmänfarlig ödeläggelse.”


Malmö – Kungen av skitstäder som ständigt levererar. Tröttsamt.


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: