Inte lätt alltid att vara Magnus Betnér! Eller någon av de andra i gänget heller!Stackars Magnus, den en gång så klart lysande stjärnan på komikerhimlen som sen gjorde några rabiata utspel om SD och efter det helt enkelt gick rakt in i väggen. Dessa komiker är ju lite egna minst sagt. Henrik Schyffert, självutnämnd medlem i någon slags elit, dock oklart vilken, han böjde formkurvan neråt med ett uttalande om att runkbajsa på Kakan. Det blev startskottet på en nedåtgående spiral för denne socialdemokratiska elitist.

Özz Nujen han gick minst sagt in i en tjock och enorm vägg han också, och det via att ha Rakhmat Akilov, Stockholmsterroristen, anställd på sitt sommarhuds där Akilov skulle renovera och lägga tak och liknande. Det blev ju allt annat än lyckligt då han förstod att han haft Stockholmsterroristen jobbandes på sitt sommarhus, eller är det hans mammas hus? Eller rent av hans systers? Detta är mer än lite oklart – men vi kör på att huset är hans för enkelhetens skull.

Sen då vidare till den siste i detta kompisgäng – Soran Ismail. Han valde alltså en helt annan väg för att gå in i den berömda väggen. Han försatte sig helt enkelt i en prekär situation där han blev anklagad för våldtäkt, jodå så var det, och där kan man ju snacka om en massiv vägg att fullständigt frontalkrocka rakt in i! Så dessa gossarna har det inte lätt alltså, men de kämpar på och det är ju bra för vad kan man mer göra? E

tt spännande kompisgäng helt enkelt, och man undrar ju lite smått om de alla fyra varit hemma hos just Kakan och runkbajsat? Det är alltså just i skrivande stund lite oklart just gällande innebörden i denna term. Och det är alltså något i mig just nu som säger att jag nog inte ska forska vidare i just detta, så det får bli så!Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: