Mycket snack men liten verkstad


Morgan Johansson – Ett socialdemokratiskt misslyckande personifierat!

”Unga personer under 18 år ska kunna dömas till längre straff än i dag, enligt regeringen. Därför ska nu strafflängder, säkerhetsfrågor och eftervård ses över i en utredning. – I dag har vi 15-16-17-åringar som utför beställningsmord, säger justitieminister Morgan Johansson (S).”


Morgan Johansson är en av de som ständigt bubblar av idéer och visioner, som dock samtliga varit av misslyckad utopisk karaktär. Att narkotikan skulle vara helt borta inom tio år, ja det är ju att se som en riktig klassiker och ett uttalandet visar ju lite av Morgans hybris. Likaså att gängen skills vara knäckta och ett minne blott. Ändå så går han från ministerpost till ministerpost, helt obegripligt alltså, men ack så socialdemokratiskt.


”Dagens lagstiftning rörande ungas kriminalitet har ett 20-tal år på nacken. Enligt justitie- och migrationsminister Morgan Johansson var den väl anpassad för den situation som då rådde. Dagens maxstraff är fyra år. Men i dag är läget ett helt annat, och därför tillsätter nu regeringen en utredning som ska ledas av justitierådet Agneta Bäcklund och ha syftet att bland annat ta fram längre straffpåföljder.”


Ungdomsvård ska bort för det handlar inte om att bedriva någon slags vård då dessa våldspsykopater ju ska straffas, vilket är en helt annan sak så varför kalla det för ungdomsvård? Inför ungdomsfängelse med en vuxen straffskala, och det av en enkel anledning – begår man så pass vuxna brott som mord, ja då ska man också straffas mer vuxet!


”– I dag har vi har unga som begår allvarligare brott än när den här lagstiftningen infördes. Nu är maxpåföljden fyra år, säger Johansson. – Och det är klart, är du djupt indragen i kriminalitet, kanske har begått ett kontraktsmord där du gått fram till en person och skjutit någon i huvudet på beställning av någon annan, då talar det för att du behöver ha en ganska lång vårdtid och att domstolen behöver större förutsättningar att döma ut en längre vårdtid.”


Vård, vård och förbannad vård. Det var ju ett jävla tjatande om vård. Det är ju ingen vård utan ett straff! Och på precis samma sätt som kriminalvården, som också den enbart är straff inte någon som helst slags vård. Sverige är världsmästare på att inte kalla spaden för en spade. Ibland är det jävligt tröttsamt att tillhöra Sveriges befolkning.GPFörfattare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

En tanke på “Mycket snack men liten verkstad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: