Polish-Belarus border crisis: Propagandists film crying children, blow cigarette smoke in their faces to force tears — Jihad Watch

A few days ago, Belarus authorities were busy instructing Muslim migrants about how to use kids for propaganda as they tried to break through Poland’s border. They were instructed to “make them ‘look dirty and tired,’” so as to arouse international sympathy and increase pressure on Poland. For Belarus, the suffering of migrants does not…

Polish-Belarus border crisis: Propagandists film crying children, blow cigarette smoke in their faces to force tears — Jihad Watch

”Hela denna showen som Lukashenko satte igång och då mest för att jävlas med Polen, vad i hela fridens namn fick han ut av det? Att han som diktator nog är att se som en smula idiot är nog en sanning om något, men här gjorde han ju bara bort sig, och det grovt! Att sen det iscensattes rena rama teaterstyckena för den internationella pressen, ja det är ju rena rama travestin alltså. Hela händelsen var rena bedrägliga charaden orkestrerad av en megaloman diktator som tappade ansiktet i detta fullständigt, men han är så jävla grandios att han inte ser det! Återstår nu att se när nästa akt börjar för han lär inte sluta med detta tramset, inte alls! Han har bara precis börjat och det flygs in folk till Minsk just nu i oförminskad styrka, och de idioterna som går på detta, hur man nu bara kan göra det, de är den nya sortens migranter. Massor av dyra tatueringar, svindyra mobiltelefoner, surfplattor och naturligtvis då också – svindyra laptops, så rent IT-mässigt så står de sig, så att säga då! Det är märkligt hur bilden av en migrant drastiskt har förändrats de senaste åren. Men dessa människor de flyr ju inte! De flyttar ju bara, och ska det vara så jävla svårt att begripa?”

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: