Dödlig skjutning i Gävle


En person har hittats skjuten till döds vid en skola i Gävle. Polisen fick in strax efter 02-tiden natten mot torsdag in flera samtal om skottlossning på Söder i Gävle. Patruller hittade en person med skottskador utomhus. Skjutningen ska ha inträffat i höjd med Vallbacksskolan, enligt Gefle Dagblad


– Jag är smått chockad. Flera som har väckts är ute i morgonrockar och berättar för polisen, säger en person som bor i området till tidningen. Ärendet utreddes som försök till mord alternativt dråp. Senare meddelade polisen att personen avlidit. ”Personen är känd av polisen sedan tidigare och anhöriga är underrättade.”, skriver polisen på sin hemsida. Ingen är gripen


Hirding Wall

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: