Skjutning i Nynäshamn under tisdagen


Det befann sig personer i fastigheten när den träffades av flera skott. De sköts genom en fönsterruta. Fastigheten är avspärrad då det pågår en brottsplatsundersökning av kriminaltekniker. Poliser har under natten knackat dörr och förhört personer som har haft iakttagelser att lämna till den pågående förundersökningen som är rubricerad mordförsök.

Polisen

Hirding Wall


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: