Özz Nujjen vs. riktig humor!Humor det kan vara mycket. Roligt är väl ett av nyckelorden, och just det att det går att skoja om det mesta, ja nästan i alla fall. Özz Nujjen han är dock undantaget, alltså gällande just rolig och skoj då alltså. Men att skämta om honom, ja det är lätt. Han bjuder ju in till det, så är det ju. Humorn gör livet enklare att leva helt enkelt.


Hirding Wall


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

En tanke på “Özz Nujjen vs. riktig humor!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: