De muslimska skolbedragarna är igång igen!

Abdirizak Storfifflaren Waberi!

Man har ju stängt ner den omtalade Rörmosseskolan pga flera olika anledningar och även väldigt allvarliga anledningar, bla det att rektorn Abdirizak Waberi misstänks för ekonomisk brottslighet vilket har lett till att han har rapporteringsplikt till polisen två gånger i veckan och att hans pass är indraget. Och det för att minska flyktrisken.

Men dessa bedrägliga muslimer verkar ju närmast maniska i detta tvång med att det tvunget ska drivas undermåliga muslimska friskolor. Trots att de inte längre är godkända för att ex. då driva nyligen nerstängda Rörmosseskolan. Vad har de egentligen i kikaren dessa halvkriminella afrikaner och bedrägliga muslimer?

Är det ännu mer olagliga pengar som ska pressas ut ur några plundrade föreningar, eller vad? Waberi kommer fly fältet så småningom det är jag helt säker på, för han vill ej sitta i fängelse, jag kan liksom typen!

Han har säkerligen pumpat in pengar i företag och olika investeringar i Somalia, och varför inte? Det är en slug skrattande somalier det där, en som man ska se upp med, för hälsar man på honom så har man bara fyra fingrar kvar på handen, och som jag så – jag kan typen!


https://sverigesradio.se/artikel/far-driva-friskola-trots-att-de-anses-olampliga


Hirding Wall

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: