Löfvén: ”Det handlar om sociala förutsättningar”


Nej då Stefan Löfvén, det handlar alltså inte alls om sociala förutsättningar, utan på hur olika individer från helt olika kulturer inte alls passar ihop i någon enda form av symetri, och varför ska det vara så förbannat svårt att begripa?

Att tvinga olika kulturer på varandra, med statligt styrt tvång, det är en grogrund för stora sociala problem som ex. utanförskap, isolering, arbetslöshet, bidragsberoende och segregation av den värsta sorten som gällande de unga individerna kan få personer att glida rakt in i de gäng vi läst och sett om på sistone.

Och dess mulikriminella aktiviteter som mord, misshandel, sprängningar, förnerdringsrån, spontanmord, vansinnesbrott och en lukrativ narkotikahantering.

Och allt detta kan bli ett direkt resultat av ett utarmat politiskt partis desperata röstfiske, som mest liknar ett psykiskt nervsammanbrott av den grövre sorten.


Inspirerat från Frankrikes större städers förorter – bilbränningarna!

Unga personer som samlas runt gemensamma intressen är nog mest i Sverige länkat till sådant som motorbunden ungdom, scouterna eller sommarkollot under sommarloven. Alltså det var då, inte nu!

För idag sitter det ju några 13-åriga somaliska invandrarpijksr nere i någon mörk källare och planerar ett överlagt mord på någon i ett rivaliserande gäng, någon som troligtvis då gjort bort sig på något vis.

Och för det ska han naturligtvis dö, vad annars? Man måste ju visa handlingskraft, visa respekt och även visa den där hedern som så många redan nu i väldigt unga år jagar febrilt där ute i förorterna.

Vansinnet det har knappt börjat, bara krydda det med ett snart annalkande vansinnesknark så ska vi nog få se på hur striderna ter sig i förorterna. Och med ett resultat så panikframkallande att de flesta svenskar kommer att börja att söka sig utomlands för ett bättre allternativ och land att bosätta sig i.

En landsflytt alltså, en exil eller en politisk och våldsframtvingad landsflykt. Snart är vi där, tro mig! För detta har knappast börjat och detta dödliga spektakel är ju precis som om det vore sprunget ur det hetaste av alla helveten.

Senaste flugan i förorten – att beckna tung narkotika!

Att en stor del av en mycket ung invandrargeneration kommer nu troligtvis att gå helt förlorad i multikriminalitet, kontraktsmord, grova rån, grova misshandelsfall och synnerligen grova narkotikabrott. Och det är ett resultat av en del olika och intressanta saker. Det är dels ett scenario som det länge larmats om.

Det kom alltså knappast över en dag, ett är också pga alla svajiga politiker med många fagra löften med klena verkstäder. Och detta samhällsaber att ständigt påtvinga alla olika sorters kulturer på varandra och med ett massivt och statligt tvång.

Vilket nu gett oss ett svenskt landskap mer likt skärselden, än det vackra land som en gång i tiden Sverige faktiskt var. Alltså då Sverige i alla fall var lite grand svenskt fortfarande! Ska detta vara svårt att ta in i sitt intellekt, eller är det något sjukligt fel?

Det var enligt mig då för redan jävligt längesen helt kört med den svenska förorten. Gängkulturen har odlats som det ogräs det faktiskt är, och är nu helt omöjligt att hantera, stoppa eller ens försvaga.

Gängen de stal våra förorter mitt framför ögonen på dårar, imbecilla idioter och apatiska hittepå-politiker med hundratals olika ej fungerande åtgärder till varje enda problem.

Nobelt måhända men helt jävla meningslöst. Se på Paris förorter, se på Marseilles förorter för dit är vi nu på väg med jävligt snabba steg. Men jag, ja jag går åt andra hållet och kollar in lägenheter i andra länder.

Länder där man fortfarande upprätthåller en stark identitet kring sin nation. Sverige är ju tyvärr sedan länge helt förlorat – bye bye!

J.E.H.


Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: