Som DE har bäddat får VI nu ligga!Som politiker och alla slapphänta myndigheter har bäddat åt oss, ja så får vi alltså nu också ligga. Vi sover alltså med fienden här i Sverige. Gängen de håller sig inte längre ute i förorten utan de har smugit sig in i alla delar av städerna och i samhället, och de som är utsedda att skydda oss, folket alltså, vad gör de? Inte mycket.

Problemen med gängbildning har ju faktiskt inte blommat upp på bara ett par år, utan problemen har ju funnits ända sedan åttiotalet, om man då räknar in MC-gängen. De gäng som uppmärksammats de senare åren är byggda helt enligt amerikansk modell, ja man har helt kopierat USA:s ”gangbangers” och deras metoder.

Och det som USA inte haft en chans att få bort, det kommer inte heller Sverige lyckas att få bort. Varför inte det då? Det finns många anledningar till det, men den största är att de ungdomar som lockas in i detta, de har ingen känsla av tillhörighet och söker en gemenskap som tyvärr då innebär ett liv av våld, droger och tung brottslighet.

Sen är de flesta i gängen invandrare eller ungdomar med utländsk härkomst och som i de flesta fall har ett helt annat synsätt på sådant som ex. hur man värderar ett människoliv. Får inte politiker och myndigheter stopp på detta aber så kommer förorten vara förlorad för alltid, precis som i en del andra europeiska länder.


J.E.H.

YouTube

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: