Nu rånar de våra treåringar!Skåne är ett landskap som mest kopplas ihop med Malmö, och det på grund av mer otrevliga fenomen som hög brottslighet, mängder av utsatta områden och en befolkning av utländska personer som snart nått femtio procent. Men det finns ju annat i Skåne också, med sådant vackert som Österlen, Abbekås, ålabodarna och alla lummiga bokskogar.

Och så har vi ju lilla Sjöbo, en gång placerat på kartan tack vare centerpartisten Sven-Olle dom ordnade med en folkomröstning angående invandringen. Nu är Sven-Olle död sedan länge och Sjöbo fullt med invandrare, men brottsligheten i Sjöbo har verkligen tagit en märklig riktning, minst sagt.

Det senaste omskrivna fallet gäller personrån. Ett flertal personer rånade en man utanför Sjöbo, de slog genom med en batong, hotade med att skjuta honom och satte till sist pistolen mot mannens treåriga sons huvud! Där är Sjöbo nu!

Och då är alltså brottsligheten som vi ser idag inte ett storstadsproblem utan det finns precis överallt. Det var ju inte så längesen som en maskerad kontraktsmördare skött en kvinna i huvudet då hon bar på sitt lilla barn, bara för att man var ute efter kvinnans man, en tungt kriminell Malmöbo.

Mannen var dömd för bland annat inblandningen i ett stort och omskrivet rån mot en värddepå i Danmark. Så moralen hos de kriminella är idag lika med noll. Det finns också numera massor av nya sorters människor i Sverige, så visst har spelplanen förändrats, men hur jävla desperat eller gravt mentalsjuk är man om man hotar att skjuta en treåring? Svar – totalt hjärndöd och en ren sopa!


J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: