Oj! Nu har visst kungen fått nog!?

Det har varit mycket skriverier om dessa elsparkcyklar som idag kan ses precis överallt, och mycket skit har kommit med dessa bla att de används som transportmedel när gängmedlemmar ger sig ut för att ”klippa någon”! Smidiga, hyfsat snabba och de tar sig fram mycket smidigare än ex. EU-mopeder. Så visst finns det mycket att kritisera dessa nya mode-fordon.

Men nu jävlar har vår statschef kungen blivit förbannad på dessa elsparkcyklar, men inte för nyss nämnda användningsområde, utan för att någon har mage att placera dessa styggelser i närheten av hans slott och herresäten! Så nu har kungen, lite oklart rent juridiskt sett, förbjudit dessa elsparkcyklar på hans ägor.

Att vanligt folk bara har mage att ställa dessa vidriga styggelser vid hans hem – Drottningholm, Stockholms Slott eller vid Soliden på Öland, ja detta har hur som helst tydligen fått vår konung att tända på alla cylindrar, och då har det ju gått jävligt långt. Han hörs ju inte direkt så speciellt i media om olika samhällsfrågor som kanske vore en smula mer önskvärt!

Så låt oss nu hoppas att dessa fräcka ofrälste skärper sig och inte fortsätter solka ner hans majestäts fashionabla gatubild!

J.E.H.

Glöm nu för fan inte att buga!

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: