Nu får polisen fan i mig ta och rensa upp!

Rapparen Einar – Blev 19 år. Skjuten till döds inatt.

Jag ska erkänna att jag i princip aldrig hört en enda låt med den mördade rapparen Einar, och jag kan inte en enda låttitel och jag känner bara till honom via den omtalade kidnappningen, misshandeln och rånet som han utsattes för av antingen ett rivaliserade gängkriminellt gäng, eller våldsfixerade musik-konkurrenter. Men nu när jag läst på lite om detta så måste jag säga att här klev man nog över en en väl hög tröskel, man trappade upp det meningslösa våldet kraftigt, och nu måste ta mig fan polisen ta och börja vända upp och ner på hela jävla förorten. För nu har det gått åt helsike för långt.

Han kidnappades, förnedrades, rånades och misshandlades och när han släpptes så höll han sig till de kriminellas heliga regel – han golade inte, och han vägrade att samarbeta med polisen i utredningen, han gjorde alltså som man ska – han höll tyst, trots det han utsattes för, och det då han visste att han skulle vara en död ung man om han öppnade käften och pratade med polisen.

Ändå så skjuts han nu till döds, och var man ska leta efter de skyldiga är nog inte så avancerat för polisen, då de naturligtvis ser en direkt länk till kidnappningen och hela den händelsen och att det är nog där man hittar mördaren eller mördarna, det är nog högst troligt, men det går ju inte heller att vara helt säker på det.

Vad polisen måste göra nu, det är att åka ut i förorten och hämta in de kända gängkriminella, pressa skiten ur dem, slå till mot kända adresser och en gång för alla visa att nu jävlar får det vara nog! Dessa driveby-shootings som de unga gängkriminella utför med hjälp av elsparkcyklar, den senaste ”flugan”, de måste upphöra, att unga män och pojkar går tungt beväpnade och ständigt beredda på att släcka någon, de måste tas bort från gator och torg, och vi måste ändra straffsystemet för de unga män som döms till ungdomsvård då de används som rena torpederna av gängen, för de få ju knappt något straff ändå och kan idag till och med sitta med mobiler och surfplattor och förbereda nya mord, knarkaffärer eller annan tung kriminell verksamhet – och detta är enligt mig totalt sinnessjukt!

För i dagens Sverige så är det numera fullt av invandrade unga män, främst ifrån Afrikas Horn, alltså från länder där man värdesätter ett människoliv så lågt, jämfört med hur vi ser på det, så att dessa invandrade unga män, som hamnar i gängen som via en magnet – de måste ses som totalt livsfarliga, och det då de inte backar från något, och de mördar vem fan de vill, och för vilken anledning som helst.

De måste fås att se på livet helt annorlunda, för vad de inte ser samtidigt som de kliver uppåt i rangen i gängen, det är ju alla de under dem, alltså de som en vacker dag kommer att släcka dem på samma jävla meningslösa sätt som de själv gjort. Kommer vi inte till rätta, åtminstone en aning, med gängkriminaliteten är förorten för evigt förlorad precis som i Marseille och Paris förorter i Frankrike, där tappade man taget, och nu är det helt kört.

Polisen åker aldrig in i dessa områden utan militära pansarvagnar åker in någon gång i månaden men då utbryter så pass krigsliknande strider att de får backa ut igen, det är alltså kört och de kriminella styr precis hur de vill. Det kan bli exakt likadant här, de är tungt beväpnade här också, de använder sprängmedel och handgranater, de drar sig inte för något och de har ett kriminellt blodshämnd-tänkande – klipper de en av oss, ja då tar vi två av dem osv. En vidrig och en aldrig slutande snurrspiral som bara maler på, och folk de dör överallt – ska vi verkligen ha det så i Sverige, eller kan de som nu är utsedda till att skydda oss, den svenska polisen, ta och börja göra sitt jobb? Tack.

J.E.H.

https://www.expressen.se/noje/min-alskade-van-det–skulle-inte-sluta-sa-har/

Vila i frid!

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: