Espen Andersen Bråthens varning

Espen Andersen Bråthe

Espen Andersen Bråthe sa själv – Jag kommer med en varning. Han hade konverterat till islam och radikaliseras, allt det var jämnt. Ändå så sker den ohyggliga attacken med pilbåge i Norge. Varför denna nästan befängda inställningen att islam enbart är fred och kärlek, jag menar ta en titt omkring i världen hur det ser ut? Ska det vara så jävla svårt att fatta, att den finns de som radikaliseras in i våldsdåd? Jag tycker inte det!

J.E.H.

JihadWatch

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: