Terrorismen idag

Islamism, våldsbejakning, extremism och terrorism är sådant som vi inte behövde läsa så speciellt mycket om vid frukostbordet i början av 80-talet. Det existerade helt enkelt inte på samma sätt som idag. Terrorismen var då synonymt med sådant som ex. RAF – Baader Meinhof, Röda Brigaderna, ETA, IRA och några obskyra ettriga arabiska terrorceller som ex. PFLP, PLO och liknande.

Vad hände egentligen? Idag så pyr det av hat mot oss, från helt plötsligt religiöst uppvaknande och pånyttfödda muslimer, och vi, de otrogna, vi är helt plötsligt smuts, trots att de bor här i VÅRT land, och trots att vi hjälpt dem till rätta här i livet och gett dem allt de behövt för att kunna starta ett nytt liv här hos oss! Ändå så går de och blir radikaliserade rakt in i glödhett hat mot västvärlden. Och det i en soppa av utopisk paradislängtan och ett religiöst vansinne utan dess like.

Idag existerar ju ingen annan terrorism värd namnet, än just den som bär en klar islamsk prägel, och det spelar ingen roll att vissa ständigt vill tjata om Breivik eller om några obskyra vapenfanatiska militias i Michigan USA. Jag skulle nog kunna tro att terrorismen idag är minst 90% arabisk / islamsk. Det finns ju i princip inget annat värt namnet.

Visst, vita galningar med märkliga idéer sprängde ju FBI:s högkvarter i luften i Oklahoma, men det var ju en enstaka händelse för helvete, och inte som systematiskt mördande med självmordsattacker, lastbilar som mejar ner folk, bomber på flygplatser, bomber i tunnelbanan osv.

Dåd som följer ett visst mönster, samma mönster varje gång. Al-Qaida, Islamska Staten, Bobo Haram, Al-Shaabab, Talibanerna, Jabath Al-nousra, Al-aqsamsartyernas brigader, PFLP, PLO, Hezbollah, Hamas etc.

Listan kan göras lång. Är det inte dags snart att folk inser att dagens terrorism är och förblir arabisk / islamsk! Var i ligger det svåra i att se det? Eller är det kanske så att många vet, men de inte vill ändå inte se det så, för det blir ju så jobbigt då och det m ligger ju inte riktigt rätt i tiden, alltså att tycka och säga så?

Det kan ju bli diskussioner då, och muslimerna kan ju bli förargade. Ja de kan bli mycket, för många är ju nu radikaliserade och bör på tankar om oss som vi nog inte ens vill veta om!

– ”Dräp de otrogna var du än finner dem.” – Koranen 8:12 Det står alltså klart för alla att ta del av. Koranen är full med dessa härligheter om oss, de otrogna, som det går bra att bo hos men som samtidigt är smuts!!??

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: