Minns ni honom, – Tony Blair?

Tony Blair – Idag rädd för radikal islam!?

Minns ni honom, den där brittiske premiärministern som alltid, vad som än hände, sa att det absolut inte hade med islam att göra? Inte ens muslimsk terrorism eller politisk islam – islamism. Just det, Tony Blair. Men idag är tydligen Tony rädd säger han, för radikal islam.

Nu vet ju inte jag om han är schizofren, men jag antar att han är relativt frisk, men varför då detta religiösa uppvaknande? Och varför just nu? Och främst av allt – vem i helvete lyssnar på vad han har att säga idag?

J.E.H.

JihadWatch

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: