Sorg igen, Rolling Stones’ Charlie Watts är avliden

Charlie Watts

Så var det då dags igen. Döden har slagit till igen i musikvärlden och 80-åriga Charlie Watts, trummis i Rolling Stones, har somnat in i sitt hem i London. Det är tredje musikern på några vackor som sagt adjö. Billy Gibons, Jordison och nu Charlie Watts. Hoppas han flyttade till ett trivsamt ställe, han var en riktig gentleman. Vila i frid!

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: