Det finns mod i Afghanistan – Kvinnorna!

Att det finns mod i Afghanistan, det ser vi här. De riskerar livhanken för att demonstrerar och säga vad de vill och inte vill till talibanerna. Detta är ju så klart förenat med livsfara då de är stenhårda i synen på kvinnors rättigheter, även då de försöker skapa en mer mjuk bild av sig själva denna gången men ärligheten i det, ja det kan man ju bara undra över.

J.E.H.

YouTube

Författare: Hirding Wall

Jag heter alltså Hirding Wall. Och jag är en etnisk svensk man på snart 53 år. Jag sköter alltså om om, jag äger och jag skriver här på bloggen: Sverige & Brott. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: